8 маја, 2021

Herc Time

odvikavanje od kockanja

Lecenje kocara

Lecenje kockara pre svega podrazumeva pravu dijagnozu. Mnogi će vam reći da je zavisnost od kockanja najteži oblik zavisnosti i da se teško i dugotrajno leči. To je donekle tačno i zaista je zavisnost od kockanja u nekim slučajevima gora od heroinske zavisnosti. Postoji način da se čovek izleči i živi normalno ako reši da prestane sa kockanjem.

Mnogi će vam reći nemojte da se kockate, nije to dobro, ali vi to i sami znate. Zabranjivaće vam da imate novac, da izlazite iz kuće, neće vas podržavati u nameri da prestanete, jer su vam sto puta pružili šansu koju vi niste iskoristili. I sve tako u krug tražiće te pomoć tamo gde vam niko ne može pomoći. Porodica i pored najbolje želje reaguje emotivno, nema iskustva sa problemom. Mnogi stručnjaci ne mogu da shvate sam problem jer nikada nisu imali dodira sa kockom. Lecenje kocara je ozbiljan proces i zahteva ozbiljan pristup.

Mi vam nudimo jedinstveno rešenje, koje je i brzo i efikasno. Uz našu pomoć i vašu odluku, imate zaista pravi način da prestanete sa kockanjem.

Lecenje kocara

HERC TIME kontakt: 0653342321, 0665588067 , 063342106,

Za inostranstvo kontakt/ viber – direkno Dejan Stanković +38163342321

Konsultacije obuhvataju: procenu stepena zavisnosti od kockanja, testiranje i analizu ličnog problema sa preporukama kako je najbolje dalje nastaviti Program za prestanak kockanja.

Na konsultacijama učestvuju neko iz HERC TIME i dvoje klijenata od kojih je 1. osoba koja ima problema sa kockanjem 2. osoba u pratnji (otac ili  majka, supruga ili neko od rođaka)

Cena konsultacija u Novom Sadu :100 €

Online konsultacije preko Vibera ili Skype se zakazuju. Cena 100 €

Vise informacija

 

 

Call Now ButtonPozovi