Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

IZ ŠKOLE U PLJAČKU POŠTE

Sreda - 17. Februar 2010.

Dvojica srednjoškolaca uhapšena su pod sumnjom da su naoružani oteli 200.000 din da bi vratili dug u kladionici. 

Mladići od 15 i 17 godina učenici srednje ekonomsne škoje u Novom Sadu, odlučili su se na pljačku pošte na Detelinari kako bi namirili napravljeni dug u kladinici. Sve je veći broj maloletnika koji kriminalom dolaze do svog cilja.

(više u Blicu Vojvodina)

Za pljačku pošte tereti se srednjoškolski tandem

Pripadnici kriminalističke policije uhapsili su juče dvojicu maloletnika pod sumnjom da su 28. januara ove godine opljakali poštu na novosadskoj Detelinari, u Ulici braće Mogin, kad je oteteo oko 280.000 dinara, nezvanično saznaje „Dnevnik“. Slobode su lišeni Novosađani J. S. (1994) i D. B. (1992), učenici jedne srednje škole u Novom Sadu, koji su sinoć privedeni na saslušanje dežurnom istražnom sudiji novosadskog Višeg suda.
Kako je naš list pisao, u ovom prepadu nije niko povređen, a izgrednici s oružjem, maskirani kapama i šalovima, ušli su u poštu pred kraj radnog vremena oko 18.30 časova, dok je bilo prisutno samo nekoliko službenika, bez klijenata.
Početkom iste te sedmice opljačkana je pošta u Petrovaradinu, a tom prilikom razbojnici su bili maskirani perikama i odneli oko 600.000 dinara. Potom je počinjeno razbojništvo u pošti kod glavnog ulaza u Novosadski sajam, u kojem je pljačkaš otpozadi prišao jednoj devojci u redu, stavio joj nož pod grlo i, uz pretnju, oduzeo od službenica oko 300.000 dinara.
Zvanično saopštenje o ovome očekujemo danas iz novosadske Policijske uprave.
Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System