Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

Novi dizajn i nove mogućnosti

Petak - 22. Jul 2011.

Sajt kockanje.org je prošao kroz temaljan redizajn, a pored toga dodate su i nove mogućnosti za naše posetioce. Želeli smo da prateći savremene trendove, naš sajt u većoj meri "povežemo" sa ostalim vidovima komunikacije na internetu. Zbog toga smo pre svega dodati mogućnosti deljenja sadržaja na Facebook socijalnoj mreži, a pored toga novost je i mogućnost komenarisanja vesti pomoću facebook naloga. Nadamo se da će ove novine pomoći da vesti o problemima vezanim za patološko kockanje dopru do što većeg broja ljudi, Vaših i naših prijatelja, jer možda je upravo nekome od njih potrebna naša pomoć. Hvala Vam što ste uz nas!
Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System