Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

Iz keca u "maricu"

Utorak - 17. Maj 2011.

Šesnaest osoba je uhapšeno, od kojih četvoro zaposlenih u Upravi za igre na sreću Ministarstva finansija, osumnjičenih za primanje i davanje mita i nezakonito organizovanje igara na sreću, saznaje RTS.

U akciji "Amfiteatar" koja se od jutros sprovodi širom Srbije, uhapšeno je 16 osoba, od kojih četvoro zaposlenih u Upravi za igre na sreću Ministarstva finansija.

Uhapšeni su članovi organizovane kriminalne grupe koji su osumnjičeni za primanje i davanje mita i nezakonito organizovanje igara na sreću.

Uhapšeni su službenici Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija: Darko Puača, Njegoš Dželetović, Nikola Komatina, Dušica Malović Kljajić.

Među uhapšenima su i vlasnik restorana "Rt" i "Resava" Miloš Lučić, vlasnik kladionica "Koloseum" Boža Tepavčević, vlasnik kladionica "Feniks" Goran Vasilić, vlasnik kladionica "Balkan bet" Željko Dorontić, suvlasnik kladionice "Soker" Vladimir Radojičić, radnica preduzeća "Eurolend-M" Mirjana Marinković, vlasnik kladionice "Maks bet" Saša Mirčeta,  vlasnik kladionica "Dupla šansa bet" Goran Janković, vlasnik kladionice "Dupla šansa" Vasa Babić, vlasnik i regionalni menadžer preduzeća "Aspek" Zoran Stojanović i Ristić Dalibor iz Požarevca i priređivač i prodavac aparata za posebne igre na sreću Žarko Dujanović.

U opsežnoj policijskoj akciji pretreseno je više od 150 objekata, a učestvuje više od 600 policajaca.

Deo članova te kriminalne grupe je umešan i u korupciju, jer su vlasnici nekih kladionica plaćali mito zaposlenima u Ministarstvu finansija u Upravi za igre na sreću, kako bi se pojedine igre na sreću organizovale protivno propisima, rečeno je u MUP-u.

Akciju sprovode pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uz koordinaciju Tužilaštva za organizovani kriminal.

(RTS)


Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System