Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

Novac za lečenje sestre prokockao na ruletu

Subota - 22. Januar 2011.

Vrbas - Ognjen V. (25) iz Zmajeva kod Vrbasa, uhapšen je zbog sumnje da je ukrao ukupno 50.500 evra iz kuće rođaka koje ovaj novac, kako nezvanično saznajemo, štedeo za lečenje maloletne ćerke koja boluje od cerebralne paralize.

 Prema nezvaničnim saznanjima, Ognjena V. je nekoliko dana nakon krađe uhapsila vrbaska policija, ali kod njega nije pronađen novac jer je kompletnu sumu za jedan dan izgubio u jednom novosadskom kazinu.

Radivoj Balotić je prikupljao novac za lečenje obolele 21-godišnje ćerke prodavajući delove svoje imovine, između ostalog i poljoprivrednog zemljišta. Prikupljenu gotovinu čuvao je u kutiji koju je, prema sumnjama policije, „ispraznio“ Ognjen V, inače Radivojev sestrić koji ih je često posećivao.

Osumnjičeni je samo nekoliko dana od prijavljene krađe uhapšen, ali na čuđenje policije potpuno praznih džepova. Sumu koja možda i prelazi do sada utvrđenih 55.000 evra, prema sopstvenom priznanju, potrošio je za jedan dan, i to jednom novosadskom kazinu.

 

Ognjen V. nije od ranije poznat policiji, a prema rečima Zmajevčana, Balotićev sestrić je u selu poznat kao fin mladić. Osumnjičeni Ognjen V. je nakon hapšenja saslušan od strane istražnog sudije u Novom Sadu, koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.


Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System