Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

Ogromni kockarski dugovi došli glave Miloradu Rosiću

Petak - 26. Novembar 2010.

PUCAO SEBI U SRCE ZBOG DUGOVA ŠARIĆU!

Milorad Rosić (50), suvlasnik menjačnice „Barakuda“, koji je prekjuče pronađen mrtav u menjačnici u kineskom tržnom centru, u Bloku 70 u Novom Beogradu, prema prvim rezultatima istrage - izvrišio je samoubistvo!

Kako „Alo!“ saznaje, Rosić je bio u ogromnim kockarskim dugovima, koje je pokušavao da vrati tako što je pozajmljivao pare na kamatu od zelenaša, između ostalog i od odbeglog narko-bosa Darka Šarića.
Nije poznato koju je sumu novca Rosić pozajmio od Šarića.
- Rosić je bio u ozbiljnim dugovima zbog kocke. Kako bi ih pokrio, od nekoliko zelenaša u Beogradu pozajmio je pare na kamatu, ali to nije upseo da vrati. Da bi se izvukao iz tih dugova, već je prodao dve svoje firme i luksuzni stan kod „Beogradske arene“. Međutim, i posle tih prodaja, nije uspeo da se izvuče iz finansijskih problema, tako da se ispituje da li je zbog toga digao ruku na sebe - kaže naš izvor u policiji. Milorad Rosić je pronađen sa prostrelnom ranom na grudima, metak koji je ispalio prošao mu je kroz srce, a ispod njegovog tela pronađen je i pištolj. Mrtvog i u lokvi krvi, Rosića je pronašla mušterija koja je htela da promeni novac. Radnici iz obližnjeg objekta rekli su policiji da su čuli dva pucnja koja su bila nalik dečjem pištolju, ali da ništa sumnjivo nisu videli. Ono što je poznato jeste da je objekat ima video-nadzor, koji je bio isključen, tako da nije zabeleženo šta se unutra dešavalo.

 

Iz kase nestalo 4.300 evra!

Drugi suvlasnik menjačnice „Barakuda“, Milorad M. (50), prekjuče je na licu mesta identifikovao svog ortaka Milorada Rosića, a kada je proverio kasu, rekao je policiji da u njoj nedostaje 4.300 evra. U policiji kažu da će za dve nedelje imati potpune informacije, a tada će se doći do odgovora kad i kako je nestao novac iz menjačnice.Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System