Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

Promocija knjige ZBOGOM KOCKANJE u Novom Sadu

Utorak - 9. Novembar 2010.

Poziv

Pozivamo sve posetioce sajta u  petak 12. 11. 2010. godine u prostorijama Radio kafea u Novom Sadu, Miletićeva 45, sa početkom u 18 časova održaće se promocija novog romana Dejana Stankovića ,,Zbogom kockanje". Roman je treća knjiga u kojoj autor obrađuje aktuelnu temu kockanja kroz istiite životne priče nekoliko nekadašnjih kockara. Na upravo završenom 55. Sajmu knjiga u Beogradu, roman je izazvao veliko interesovanje posetilaca, pred već poznatih izdanja: romana ,,Ulog" koji je izdat 2005. i knjige ,, Patološko kockanje uzroci i posledice" iz 2007.god.

 Na prvoj novosadskoj promociji govoriće:

 

Dejan Stanković, autor

Pino Tuftan, recenzent, prof.psihologije iz Rijeke i

Saradnici članovi Tima Fonda Herc iz Beograda, Zrenjanina,

Novog Sada i Kraljeva

 

 


Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System