Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

U zajedničkoj akciji hrvatskog USKOK-a i policije pod nazivom "Ofsajd", privedeno je 20 osoba zbog namještanja utakmica.

Utorak - 8. Jun 2010.

24SI - U zajedničkoj akciji hrvatskog USKOK-a i policije pod nazivom "Ofsajd", privedeno je 20 osoba zbog namještanja utakmica.

Kako se neslužbeno saznaje, među njima su i neki poznati fudbaleri.

Na području Zagreba uhapšeno je nekoliko njih, a privođenja se provode na cijelom području Republike Hrvatske.

Uhapšeni u Zagrebu se trenutno se nalaze na kriminalističkoj obradi.

Kriminalističkoj policiji Hrvatske, prenosi "Novi list", bili su interesantni i Igor Štimac, Zvonko Zubak i Reno Sinovčić, ali oni nisu među uhapšenim.

"PNUSKOK i više policijskih uprava uhapsilo je veći broj osoba. Sve ostale informacije saopštićemo nakon završetka kriminalističkog istraživanja", kazao je glasnogovornik MUP-a Hrvatske Krunoslav Borovec.

Kako se neslužbeno saznaje, u uskočkoj akciji "Ofsajd" pored fudbalera, uhapšeni su i poznati fudbalski radnici sa zagrebačkog područja i iz Dalmacije, a pod lupom uskočkih tužilaca i policije su parovi 1. HNL.

Inicijativa za opsežnom obradom pristigla je krajem 2009. godine iz UEFA-e, nakon što su u akciji njemačke policije uhapšeno petnaest osoba. Među uhapšenima su bili i braća Ante i Milan Šapina, već ranije osuđivani zbog namještanja utakmica.

Njemačkom tužilaštvu sumnjivo je bilo 200 parova u raznim evropskim ligama, među kojima i 14 parova 1. HNL.


Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System