Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

DVOSTRUKO UBISTVO ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA

Subota - 29. Maj 2010.

Načelnik policije Ivica Tološić potvrdio je da je uhićeni poštar R.M. (37) iz Virovitice ubio Antu i Anu Galić. Motiv ubojstva je kocka i prezaduženost prema pošti i drugim vjerovnicima kojima je dugovao novac. Ubojstvo je počinio 25. svibnja u jutarnjima satima. Jutro nakon ubojstva od kuće je donio kanistar s gorivom, polio ubijene supružnike, zapalio ih te potom zaključao vrata i otišao u obližnji kafić na kavu
Nakon trodnevne istrage tijekom koje ispitano više od stotinu ljudi, policija je za ubojstvo virovitičkih umirovljenika osumnjičila lokalnog poštara R. M. (37).

Policijski načelnik Tolušić detaljnije je pojasnio ubojstvo koje se dogodilo u utorak. Toga dana u jutarnjim satima osumnjičeni 40-godišnjak došao je u prostorije kuće oštećenih supružnika koje je poznavao od ranije u namjeri izvršenja ubojstva. Supružnici su u to vrijeme sjedili i pili kavu. Nakon što je ušao u kuću, ubojica je došao do kuhinje gdje nožem napada i počinje ubadati Anu Galić, koja mu je bila okrenuta leđima, a zatim i Antu Galića. Oboje ranjenih supružnika pokušali su pobjeći, međutim dolaskom do hodnika i kupatila, srušili su se na pod i preminuli.

Počinitelj je pokušao krpom i vodom obrisati tragove, a onda je zaključao vrata i udaljio se s mjesta zločina. Istog dana R.M. je u dvorištu svoje obiteljske kuće zapalio odjeću koju je nosio u izvršenja ubojstva te je zatim zakopao nož kojim je počinio kazneno djelo.

Sljedećeg dana, 26. svibnja, u ranim jutarnjim satima, od kuće je donio kanistar s gorivom, polio je ubijene supružnike, zapalio ih te potom zaključao vrata i otišao u obližnji kafić na kavu. Toga dana nastavio je raditi kao da se ništa nije dogodilo .

Počinitelj nije do sada evidentiran kao osoba sklona počinjenju kaznenih djela niti nasilničkom ponašanju, rekao je policijski načenik Ivica Tolušić. Osumnjičenik je ubijenom bračnom paru na dan ubojstva trebao isplatiti oko 22 tisuće kuna.

 


Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System