Preporučujemo

 • Roman "Ulog"

  "Kockanje je kao živo blato. Što se više pomeraš sve brže i dublje toneš, i zato ne traži sreću u ma kom dobitku jer sreća se ne može dobiti, može se samo izgubiti." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Patološko kockanje uzroci i posledice

  "Ova je knjiga napisana sa ciljem da bude korisna i razumljiva svima. Trudio sam se da reči budu jednostavne, te da bude jasna i razumljiva i najmlađim čitaocima. Dakle, moj cilj je bio da ova knjiga uđe u vaš dom, bude prijatelj svakom članu vaše porodice i da svako od vas pronađe nešto zanimljivo u vezi sa kockanjem kao patološkom pojavom." Dejan Stanković
  opširnije...

 • Roman "Zbogom kockanje"

  Izašla je nova knjiga Dejana Stankovica ``Zbogom kockanje``. Treća po redu knjiga koja obrađuje temu kockanja i kroz čiju radnju su opisane posledice neumerenog kockanja. Knjiga je napisana po istinitim pričama bivših kockara.
  opširnije...

 • Forum

  Uključite se u diskusije o problemima vezanima za patološkog kockanja, prevenciju patološkog kockanja, i pročitajte ispovesti ostalih članova foruma.
  opširnije...

Arhiva

Ubio i opljačkao žrtvu da bi vratio kockarski dug

Četvrtak - 13. Maj 2010.

Osumnjičeni je rekao da je motiv za ubistvo bilo to što mu je nedostajalo novca kako bi rešio stambeno pitanje. Međutim, Peter D. je u Subotici poznat kao strastveni kockar, koji se nije libio da stavlja u zalog sve i svašta, pa se pretpostavlja da se upravo tu krije motiv za svirepi zločin.

Subotica - Subotičanin Peter D. (38) uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je u utorak oko podneva, ispred zgrade u Ulici Jovana Mikića 36 ubio Mladena Panića (33), vlasnika menjačnice „Euro“, koja se nalazi u centru Subotice. Peter D. je juče pred istražnim sudijom Višeg suda u Subotici priznao ubistvo i ispričao gde se nalaze nož kojim je počinjen zločin i ukradeni novac.

- Mladena je dok je bio u menjačnici na mobilni telefon pozvao muškarac, za koga se pretpostavlja da je ubica. Rekao je da želi da razmeni 35.000 evra, te da bi bilo dobro da se zbog količine novca nađu na nekom manje prometnom mestu. Panić je pristao i pozvao kolegu da dođe da ga zameni u menjačnici - rekao je „Blicu“ izvor blizak istrazi.


Nesrećni Panić se sa ubicom našao ispred zgrade u Ulici Jovana Mikića 36, u subotičkom naselju Kertvaroš. On je ušao u „pasat“ kojim se Panić dovezao, a potom mu zadao četiri udarca nožem. Mladen Panić, koji je takođe krupnije građe, pokušao je da se odbrani od ubice, što se vidi po nizu rezova po rukama.


- Čuo sam da ispred zgrade neki automobil dugo radi, pa sam želeo da pogledam šta se dešava. Posebno me je iritirao neki čudan, glasan zvuk koji vozilo ispušta, te sam pogledao kroz prozor i video okrvavljenog mladića na mestu vozača u crnom „pasatu“. Mislim da je klima-uređaj bio u kvaru, pa je zato automobil bio tako glasan. Odmah sam pozvao policiju, koja brzo stigla na lice mesta, a za njima Hitna pomoć i vozilo za prevoz pokojnika - priča jedan od stanara zgrade u Ulici Jovana Mikića.

 


Nazad na početnu stranu | Podeli sa prijateljima

© Herc Time 2013. Sva prava zadržana. Design by Nenad Gal powered by Fluid 960 Grid System